Παιδαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, Κάντζα Παλλήνης
Nannuka.com
Γλυκά Νερά, GR
πριν από 2 μέρες

Το χρονικό διάστημα για το οποίο ενδιαφερόμαστε είναι Σεπτέμβρης-Ιούλιος (θα συζητηθεί). Το ωράριο είναι 13.15 με 18.30. Αν χρειαστεί παραμονή πέρα του ωραρίου η αμοιβή θα είναι έξτρα.

Αναζητούμε άνθρωπο με ενσυναίσθηση, συνέπεια, ευγένεια και ήπια προσέγγιση για παραλαβή της μικρής μας από το σχολείο (που είναι πολύ κοντά στο σπίτι), βασική φροντίδα και διακριτική επίβλεψη μελέτης του παιδιού στο σπίτι (αναλόγως συνθηκών, ίσως δεν χρειαστεί) και μεταφορά σε δραστηριότητες (επίσης κοντά στο σπίτι), 2-

3 φορές την εβδομάδα. Θα εξαρτηθεί από τη διαμόρφωση του προγράμματος του παιδιού. Επίσης, επιθυμητή θα ήταν διαθεσιμότητα από τις 09.

00-18.30 τις ημέρες αργίας του σχολείου και στις διακοπές με έξτρα αμοιβή. Αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Παρόλο που έχουμε σημειώσει "παιδαγωγός", είμαστε ανοιχτοί να δούμε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης