Πωλητές - Ταμίες
TZAMBA SPITI
Ζωγράφου
πριν από 3 μέρες
source : Skywalker

Αποστολή μας

Στο Tzambaspiti . gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Κάθε φορά που μας επισκέπτεται φροντίζουμε η διαδικασία αγοράς των προϊόντων να γίνει απλά και γρήγορα , όταν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα να τα χαρεί και να τα απολαύσει και όταν θελήσει και για ό,τι χρειαστεί να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια .

Αναζητάμε άτομα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτή την φιλοσοφία εξυπηρέτησης που εμείς στο Tzambaspiti.gr αποκαλούμε 360ΟΟλική Εξυπηρέτηση.

Κάθε μέρα

Εξυπηρετούμε τους πελάτες και φροντίζουμε να τους διευκολύνουμε με οικειότητα, να τους μεταφέρουμε τις γνώσεις για τα προϊόντα μας με διάθεση και ταχύτητα.

Ασχολούμαστε με την τακτοποίηση και την τοποθέτηση των προϊόντων στο κατάστημα , και τη φροντίδα των χώρων δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση του αποθέματος και τον ανεφοδιασμό του καταστήματος .

Για σένα

Να λατρεύεις την επικοινωνία με τον κόσμο και να θέλεις πραγματικά να τους βοηθήσεις.

Οποιαδήποτε εμπειρία σε εξυπηρέτηση πελατών θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι απαραίτητη,

Σπουδές κατεύθυνσης στο Μάρκετινγκ, την Επικοινωνία και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων θα βοηθήσουν πολύ.

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα να είναι το χαμόγελο , η ευγένεια και η ειλικρίνεια , η ενέργεια και η πειθαρχεία .

Εκπαίδευση

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης 5 εβδομάδων.

Σε αυτό το διάστημα το Τμήμα Εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να αποκτήσεις συγκεκριμένες γνώσεις, που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας και τα εργασιακά καθήκοντα της θέσης, ώστε να έχεις την δυνατότητα να τις εφαρμόσεις ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση σου για μάθηση

Σίγουρα να ξέρεις

Φροντίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας την ανταμοιβή που τους αξίζει , να τους βοηθάμε να εξελιχθούν, να είναι ευχαριστημένοι και να τους γεμίζει αυτό που κάνουν.

Θα έχεις μόνιμη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου και πρόσληψη από την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Αποδοχές : στο πλήρες 8ωρο ο μισθός από την 1η μέρα και για τις 5 εβδομάδες της βασικής εκπαίδευσης θα είναι 750€ μικτά, στην συνέχεια και για τον 1οχρόνο μπορεί να φτάσει ως 1050€ μικτά και τα 1.

300€ μικτά τον 3οχρόνο απασχόλησης σου.

Αν ενδιαφέρεσαι για 6ωρο, ο μισθός για τις 5 εβδομάδες της βασικής εκπαίδευσης θα είναι 550€ μικτά, στην συνέχεια και για τον 1οχρόνο μπορεί να φτάσει ως 700€ μικτά και τα 900€ μικτά τον 3οχρόνο απασχόλησης σου.

Η απασχόληση είναι 5ημερών με 1 κυλιόμενο ρεπό την εβδομάδα και το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος κατά τις μέρες και ώρες που το κατάστημα είναι ανοιχτό (9 π.

μ.-9 μ.μ. καθημερινές και 9 π.μ.-6 μ.μ. Σάββατο)

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης