Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Τεχνολογίας
RANDSTAD HELLAS AE
Μεταμόρφωση, Greece
πριν από 2 μέρες
source : Careernet.gr
 • Θεωρείς πως είσαι άνθρωπος με δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα; Έχεις ανεπτυγμένη την ικανότητα επικοινωνίας και διαθέτεις πελατοκεντρική προσέγγιση;
 • Eίσαι gamer και οι γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία και τις ηλεκτρονικές συσκευες είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει για να εργαστείς ως ;
 • Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική τότε μην χάσεις την ευκαιρία και κάνε την αίτηση σου τώρα για να εργαστείς ως Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Τεχνολογίας σε μια από τις πιο εξωστρεφείς Ελληνικές και βραβευμένες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών.

  Μην ξεχνάς, οι client services recruiters της Randstad σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο online chat event που πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 16 : 00μμ έως τις 17 : 00μμ.

  για όλες τις θέσεις εργασίας μας. !"

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης