ψυκτικός τεχνικής υποστήριξης
Randstad Hellas SA
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker
 • Είσαι ψυκτικός τεχνικός μηχανικός ή σχετικής ειδικότητας και σε ενδιαφέρει η τεχνική υποστήριξη πελατών; Σε ενδιαφέρει να εξυπηρετείς καθημερινά πελάτες που χρειάζονται βοήθεια;
 • Διαθέτεις πιστοποίηση συστημάτων HVAC; Αν θέλεις να εργαστείς σε μια πολυεθνική εταιρεία στην Αθήνα, τότε κάνε την αίτηση σου σήμερα και διεκδίκησε την θέση του Ψυκτικού Τεχνικής Υποστήριξης.

  benefits

  Η εταιρεία παρέχει στον ψυκτικό τεχνικής υποστήριξης :

  Σταθερό, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης

  Bonus

  Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

  Συνεχής εκπαίδευση

  Παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μετά την πώληση, είτε στο χώρο του πελάτη, είτε μέσω τηλεφώνου με ποιοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

  Εκτελεί εργασίες συντήρησης, επιδιόρθωσης βλαβών, επισκευής και αναβάθμισης συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, εφαρμόζοντας όλες τις σχετικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.

  Εκτελεί όλες τις καθορισμένες δραστηριότητες με ασφαλή τρόπο, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας.

  Είναι υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη των εκάστοτε ψυκτικών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη.

  information

  Αν θεωρείς ότι το προφίλ σου ταιριάζει με τη θέση του ψυκτικού τεχνικής υποστήριξης κάνε την αίτηση σου τώρα!

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης