Customer Assistant - part time (Για το νέο μας κατάστημα στα Σπάτα)
Marks & Spencer
Spata-Loutsa, Αττική-Αθήνα, GR
πριν από 5 μέρες
source : Kariera.gr

Τα Μ arks and Spencer είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικού εμπορίου στον κόσμο. Έχουμε δεσμευτεί στο να κάνουμε την κάθε στιγμή ξεχωριστή για τους πελάτες μας, μέσω των προϊόντων μας ένδυσης, ειδών σπιτιού και τροφίμων, που έχουν υψηλή ποιότητα και τα οποία παρέχουμε σε 1.

433 καταστήματα παγκοσμίως και διαδικτυακά.

Το να γίνεις μέλος της ομάδας των M & S σημαίνει πολλά περισσότερα από το να δουλεύεις για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανεμπορίου.

Έχουμε δομήσει την εταιρία μας βασισμένη στο πάθος για τελειότητα, σε μία ευέλικτη προσέγγιση σε ό,τι κάνουμε και σε μία αποτελεσματική μεταξύ μας συνεργασία ώστε να βάζουμε τον πελάτη σε προτεραιότητα .

Υπάρχει μία αίσθηση συντροφικότητας και ένα αίσθημα ότι ανήκεις κάπου - κατά πάσα πιθανότητα γιατί δίνουμε μεγάλη σημασία στο να ακούμε και να εμπλέκουμε ενεργά όλους τους ανθρώπους μας.

Αν είσαι έτοιμος / η να γίνεις μέλος της ομάδας μας, θα ανταμειφθείς αναλόγως. Παρέχουμε ανταγωνιστικούς μισθούς, προγράμματα επιβράβευσης και τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία με ενέργειες εθελοντισμού.

Υπάρχει πραγματικά κάτι ενδιαφέρον για όλους!

Στην Ελλάδα η Marks and Spencer λειτουργεί από το 1990, με 25 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Είμαστε περίπου 500 συνάδελφοι οι οποίοι μοιραζόμαστε κοινές αξίες : Έμπνευση , Καινοτομία , Ακεραιότητα και αποτελεσματική Επικοινωνία .

Αυτή τη στιγμή, αναζητούμε για το νέο μας κατάστημα στο

Smart Park στα Σπάτα

Customer Assistant ( part - time )

κωδ. : CASP 083019)

Σχετικά με το ρόλο

Η εξαιρετική εμπειρία εντός των καταστημάτων μας, ξεκινάει από τους πωλητές μας. Οι πωλητές μας φροντίζουν να είναι ο πελάτης ευχαριστημένος, τα ράφια γεμάτα, τα ταμεία να λειτουργούν αποτελεσματικά, οι βιτρίνες και οι προβολές του εμπορεύματος όμορφα.

Γίνε μέλος της ομάδας μας και δείξε τι σημαίνει να εξυπηρετείς με χαμόγελο με τον μοναδικό τρόπο των Marks and Spencer !

Όλοι μαζί προσπαθούμε να διατηρούμε ένα περιβάλλον όπου Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή για τους συναδέλφους και τους πελάτες μας.

Σχετικά με εσένα

Έχεις πάθος και ενθουσιασμό! Σου αρέσει να είσαι σε επαφή με τους πελάτες και τους συναδέλφους και συνεργάζεσαι αποτελεσματικά για την υψηλή απόδοση του καταστήματος.

Επιδιώκεις την ποιότητα και την τελειότητα και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα, και χτίζεις ισχυρές σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό.

Θα ήταν καλό να έχεις εμπειρία σε πωλήσεις λιανικής ή στην εξυπηρέτηση πελατών, να γνωρίζεις ελληνικά και αγγλικά και να έχεις βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πτυχίο πανεπιστημίου θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Τώρα μπορείς να πεις Nαι’ στο να ενθουσιάζεις τους πελάτες μας και να παρέχεις εξαιρετική εξυπηρέτηση! Ναι’ στο να ανταμείβεσαι για το πάθος σου, την ενέργειά σου και τον ενθουσιασμό σου! Ναι’ στο να αναγνωρίσεις την προοπτική σου και να εξελίξεις την καριέρα σου σε μία εταιρία που κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο! Ναι’ σε ένα μέλλον στην M&S!

Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας δυναμικής ομάδας και να κάνεις καριέρα στο χώρο της λιανικής, στείλε μας το βιογραφικό σου στο e-

mail : OPGreece.HR marks-and-spencer.com

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης