Γεωπόνος για το Τμήμα Κήπος / Μπαλκόνι στο κατάστημα
TZAMBA SPITI
Ζωγράφου
πριν από 4 μέρες
source : Skywalker

Γεωπόνος για το Τμήμα Κήπος / Μπαλκόνι στο κατάστημα

Αποστολή μας

Στο Tzambaspiti . gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Κάθε φορά που μας επισκέπτεται, φροντίζουμε η διαδικασία αγοράς των προϊόντων να γίνει απλά και γρήγορα , όταν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα να τα χαρεί και να τα απολαύσει και όταν θελήσει και για ό,τι χρειαστεί να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια .

Αναζητάμε άτομα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτή τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης που εμείς στο Tzambaspiti.gr αποκαλούμε 360ο Ολική Εξυπηρέτηση .

Κάθε μέρα

Εξυπηρετούμε τους πελάτες και φροντίζουμε να τους διευκολύνουμε με οικειότητα, να τους μεταφέρουμε τις γνώσεις για τα προϊόντα μας με διάθεση και ταχύτητα.

Ασχολούμαστε με τη συντήρηση και την περιποίηση των φυτών και την παρουσίαση και την τοποθέτηση των προϊόντων στο κατάστημα, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφύτευση και τη μεταφορά των προϊόντων στους πελάτες.

Για σένα

Να αγαπάς και να σου αρέσει η ενασχόληση με τα φυτά και τη διακόσμηση των χώρων. Γνώση και εμπειρία στον χώρο της ανθοκομίας θα βοηθήσει πολύ.

Χρειάζεσαι σπουδές με κατεύθυνση Γεωπονίας και να είσαι εξοικειωμένος με τη χρήση τεχνολογικών μέσων και H / Y.

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου να είναι το χαμόγελο , η ευγένεια , η ειλικρίνεια , και η οργάνωση .

Εκπαίδευση

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης 5 εβδομάδων με ωράριο.

Σε αυτό το διάστημα το Τμήμα Εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να αποκτήσεις συγκεκριμένες γνώσεις, που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της εταιρίας και τα εργασιακά καθήκοντα της θέσης, ώστε να έχεις την δυνατότητα να τις εφαρμόσεις ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή σου για μάθηση

Για το χρονικό διάστημα της βασικής εκπαίδευσης μπορείς να επιλέξεις ένα ευέλικτο ωράριο μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

Σίγουρα να ξέρεις

Φροντίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας την ανταμοιβή που τους αξίζει , να τους βοηθάμε να εξελιχθούν, να είναι ευχαριστημένοι και να τους γεμίζει αυτό που κάνουν.

Θα έχεις μόνιμη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου και πρόσληψη από την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Αποδοχές : Από την 1η μέρα και για τις 5 εβδομάδες της βασικής εκπαίδευσης με τον βασικό μισθό που αναλογεί, στη συνέχεια έως 800 € μεικτά στο πλήρες 8ωρο τον 1ο χρόνο και φτάνουν τα 1.

300 € μεικτά τον 3ο χρόνο απασχόλησής σου.

Η απασχόληση είναι 5 ημερών με 1 κυλιόμενο ρεπό την εβδομάδα και το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος κατά τις μέρες και ώρες που το κατάστημα είναι ανοιχτό (9 π.

μ.-9 μ.μ. καθημερινές και 9 π.μ.-6 μ.μ. Σάββατο).

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης