Το έχεις με τις πωλήσεις; Μια θέση στην εταιρεία μας σε περιμένει!
Persistence Marketing
Αθήνα
πριν από 2 μέρες
source : Careernet.gr

Το έχεις με τις πωλήσεις; Μια θέση στην εταιρεία μας σε περιμένει!

 • Σου αρέσει η επικοινωνία-επαφή με τον κόσμο;
 • Αναζητάς συνεχή εκπαίδευση στο περιβάλλον εργασίας σου;
 • Θεωρείς τον εαυτό σου salesperson;
 • Η Persistence Marketing προσφέρει σε κάθε φιλόδοξο νέο / νέα απόφοιτο / η σχολών Οικονομίας / Διοίκησης / Marketing την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί μας, για να αναπτύξει τα soft skills του / της πάνω στις πωλήσεις, στην έρευνα αγοράς και να διεκδικήσει πιστοποιήσεις εξέλιξης στους τομέις Sales & Marketing / HR / Management.

  Είμαστε μια εταιρεία marketing και πωλήσεων με 6ετή προσφορά στην ανάπτυξη της αγοράς και στην εξαιρετική συμβουλευτική παροχή που προσφέρουμε στους πελάτες μας με σκοπό την κερδοφορία τους.

  Ταυτόχρονα, δίνουμε ευκαιρίες καριέρας σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στον γεμάτο προκλήσεις τομέα των sales / marketing / management.

  Βασικές μας αξίες :

 • Αξιοπιστία κι εγκυρότητα απέναντι στους υποστηρικτές του οργανισμού που εκπροσωπούμε
 • Η διαχρονική επένδυση στον άνθρωπο. Όλοι οι συνεργάτες εκπαιδεύονται (on the job training) και αξιολογούνται μέσω αξιοκρατικού συστήματος
 • Στην ομάδα μας θέλουμε δυναμικούς ανθρώπους που θα μοιραστούν το πάθος μας και τις αξίες μας για δράση.
 • Για το σκοπό αυτό αναζητάμε ανθρώπους ενθουσιώδεις, με κύριο χαρακτηριστικό τους τον επικοινωνιακό τους χαρακτήρα, εύελικτους, με δίψα για εξέλιξη, που να σκέφτονται έξω από το κουτί, με επαγγελματική παρουσία και στοχοπροσήλωση.

  Αν επιλεχθείς θετικά, θα συνεργαστείς με την ομάδα της Persistence Marketing, η οποία απαρτίζεται από έμπειρους coaches που θα σε εκπαιδεύσουν και θα σε καθοδηγήσουν από τα πρώτα στάδια των πωλήσεων (τεχνικές πωλήσεων, marketing, έρευνα αγοράς) έως και τα επόμενα στάδια έξελιξης (HR, Management).

  Σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας, που προάγει την ομαδικότητα και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών, μπορείς και εσύ να γίνεις σημαντικό στέλεχος της Persistence Marketing.

  Επισκέψου το site μας, , ενημερώσου για όλα, και περιμένουμε το βιογραφικό σου άμεσα!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης