ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟ
ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΕ
Assiros
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ είναι μια ελληνική εταιρεία, από τις μεγαλύτερες σε παραγωγή και εμπορία ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 85 χώρες.

Ιδρύθηκε το 1960 και με έδρα στη Θεσσαλονίκη, αριθμεί σήμερα πάνω από 500 εργαζομενους στην Ελλάδα αλλά και σε ένα δίκτυο 9 θυγατρικών της εταιριών.

Με σκοπό τη συνεχή ανάπτυξη του ομίλου μας και με οδηγό το πάθος για την τελειότητα, την επιμονή και την πίστη στις αξίες μας, επιθυμούμε να προσλάβουμε

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟ

με έδρα τις εγκαταστάσεις μας στο 17ο χλμ.παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσ / νίκης - Σερρών

Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος κατά την διάρκεια της βάρδιας του για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανουργείου, την επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων / εξαρτημάτων τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και λειτουργίας του εργοστασίου

Παροχές :

 • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
 • Δυναμικό περιβάλλον εργασίας
 • Μεταφορά με λεωφορείο της εταιρείας
 • Ιδιωτική Ασφάλεια
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης