Μηχανικός Πωλήσεων
BIG SOLAR AE
Ασπρόπυργος, Greece
πριν από 1 μέρα
source : Careernet.gr

Η SOLAR AE , leader στους κλάδους των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, επιθυμεί να προσλάβει

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής

για να αναλάβει την ευθύνη των πωλήσεων των προϊόντων του κλάδου.

Επιθυμητά προσόντα :

 • Τριετής τουλάχιστον σχετική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ή ενεργειακής εξοικονόμησης
 • Πτυχιούχος μηχανικός (ηλεκτρολόγος / μηχανολόγος)
 • Καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας
 • Καλή γνώση χειρισμού Η / Υ
 • Επικοινωνιακός, συνεργάσιμος, αποτελεσματικός, με ικανότητες πειθούς, διαπραγμάτευσης και επίλυσης προβλημάτων
 • Οι ενδιαφερόμενοι / ες για την κάλυψη της θέσης παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα αναφέροντας τον κωδικό της θέσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

  Σημαντική ενημέρωση προς τους υποψήφιους .Όλα τα στοιχεία του βιογραφικού σας σημειώματος θεωρούνται ως αυστηρώς εμπιστευτικά, δε δημοσιοποιούνται μερικά ή συνολικά και χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεσή σας αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση των τυπικών σας προσόντων, με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία, για την πιθανότητα σταδιοδρομίας σας στον Ομιλό μας.

  Το βιογραφικό σας καθώς και όποιες πληροφορίες παρασχεθούν από εσάς, θεωρούνται εμπιστευτικές δεν μεταβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε τρίτους για κανένα λόγο.

  Δικαίωμα πρόσβασης στη στοιχεία των υποψηφίων έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι του Ομίλου μας, τα οποία διατηρούνται στη βάση των βιογραφικών για 12 μήνες και μετά καταστρέφονται.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης