Εξωτερικός Πωλητής (Sales Representative) καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής
XiteCommunication Agency Limited
Αθήνα, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Η ΧITE Communication Agency Ltd εταιρεία υπηρεσιών internet με έδρα το Λονδίνο ζητάει για την ελληνική αγορά υπεύθυνο πωλήσεων καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής, ηλικίας 24 - 40, με δίπλωμα ( ιδιόκτητο αυτοκίνητο ή μηχανάκι κατά προτίμηση).

Γνώσεις χρήσης internet, social media, για τις παρακάτω διαθέσιμες περιοχές κατ' αποκλειστικότητα. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα, Ιόνιο, Κέρκυρα, Κυκλάδες

Λίγα λόγια για την εταιρία :

H Xite Communication Agency Limited είναι μία εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες λογισμικού με τη μορφή Software as a Service (Saas).

Ιδρύθηκε το 2014 στο Λονδίνο από ελληνική ομάδα και είναι μια από τις αναπτυσσόμενες εταιρίες startup στην Ελλάδα.

Η δομή και η λειτουργία της εταιρίας βασίζεται κυρίως σε τεχνολογίες απομακρυσμένης εργασίες. Όλη η διαχείριση, πώληση και επικοινωνία μεταξύ των στελεχών γίνεται διαδικτυακά με εργαλεία και διαδικασίες που προσφέρονται από την εταιρία.

Βασική δραστηριότητα της Xite Communicatio Agency Ltd είναι η ανάπτυξη της πλατφόρμας workadu.com.

H workadu.com είναι ένα σύνολο από καινοτόμα επιχειρηματικά εργαλεία που στοχεύουν στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Υπάρχουν 3 βασικές κατηγορίες εργαλείων που είναι η ηλεκτρονική τιμολόγηση, η δημιουργία websites και η διαχείριση κρατήσεων και σχέσεων πελατών.

Εξειδικευμένη εκαίδευση :

Η Xite Communication Agency, ως Service Provider, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία που χρειάζεται να αποκτήσει ο κάθε συνεργάτης της.

Έτσι, βασιζόμενη σε αυτήν την ανάγκη, έχει δημιουργήσει μια πρότυπη διαδικασία συνεχούς και απομακρυσμένης εκπαίδευσης η οποία εφοδιάζει τους εκπαιδευόμενους κάθε φορά με τα απαραίτητα εργαλεία αναδεικνύοντας τις δεξιότητές τους σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρίας.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης