Σύμβουλος Ακινήτων Δυτική Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, Σταυρούπολη, Άνω Ηλιούπολη, Νεάπολη)
Keller Williams Greece & Cyprus
Thessaloniki
πριν από 5 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Ζητούνται Σύμβουλοι Ακινήτων από κτηματομεσιτική εταιρεία αναγνωρισμένη παγκοσμίως στο χώρο του Real Estate με έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια ανάπτυξης του δικτύου μας, διαθέτουμε νέες θέσεις για τις κάτωθι περιοχές της Θεσσαλονίκης : Σταυρούπολη, Εύοσμος, Νεάπολη και Άνω Ηλιούπολη.

Αν είσαι μεσίτης ή έχεις εργαστεί σε μεσιτικό γραφείο στην εξυπηρέτηση πελατών, εάν έχεις προϋπηρεσία ως πωλητής, ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικός σύμβουλος, εργαζόμενος στο marketing, τότε έχεις και το πλεονέκτημα για την καριέρα σου ως σύμβουλος ακινήτων.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν αγορά - εκμίσθωση τόσο οικιστικού όσο και επαγγελματικού ακινήτου, μελέτη, κατασκευή, ενεργειακή αναβάθμιση.

Έχετε λάβει την απόφαση. Η ώρα είναι τώρα. Πρόκειται να γίνετε μεσίτης. Αρχικά, επιτρέψτε μου να σας επικροτήσω με τη μεγάλη σας απόφαση.

Υπάρχουν πολλά οφέλη στο να είστε ένας σύμβουλος ακινήτων από το να δουλεύεται σε ένα συμβατικό ωράριο εργασίας 9.00 - 17.

00. Ας ανατρέξουμε γρήγορα σε μερικά από τα κύρια πράγματα που πρέπει να κάνετε για να είσαστε κτηματομεσίτης.

Τα οφέλη του να είναι ένας σύμβουλος ακινήτων :

Δεν έχετε αφεντικό ή οποιονδήποτε άλλον που καθορίζει το μισθό σας, μπορείτε να τον κάνετε όσο μικρό, ή όσο μεγάλο θέλετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, να ρυθμίσετε τις ημέρες σας, να αποφασίσετε πώς και πότε θέλετε να εργαστείτε.

Μπορείτε να γνωρίζετε νέους ανθρώπους συνεχώς.

Μπορείτε να δείτε εκπληκτικά ακίνητα και να μάθετε τα πάντα για την ακίνητη περιουσία.

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και να επωφελείστε από έργο και άλλων για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και το εισόδημά σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παθητικό εισόδημα που θα σας πληρώνει για τα επόμενα χρόνια (μόνο με την Keller Williams ).

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα οφέλη που πηγάζουν από το να εξασκείτε το επάγγελμα του κτηματομεσίτη. Ο broker για τον οποίο εργάζεστε μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη διάσταση του πόσο θα ωφεληθείτε από το να είστε μεσίτης.

Παρόλο που σίγουρα σας προτείνουμε να πάτε με την Keller Williams, το χρωστάτε στον εαυτό σας να επιλέξετε έναν μεγάλο broker.

Συνεχίστε λοιπόν, δοκιμάστε τις υπόλοιπες κτηματομεσιτικές, αλλά θα διαπιστώσετε ότι η Keller Williams είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Είτε χρειάζεστε βοήθεια με τις τεχνικές ανάπτυξης σταδιοδρομίας, την αλίευση πληροφοριών, τις τεχνικές κλεισίματος, την προσωπική ανάπτυξη ή οτιδήποτε άλλο οι εκπαιδεύσεις μας, βασισμένες στο υλικό του Keller Williams University, έχει κάτι για σας.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης