Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr
Money Market Α.Ε.
Athens, Greece
πριν από 2 ώρες

Κύριες αρμοδιότητες του Συμβούλου Insurance Expert είναι : Παροχή συμβουλών ασφάλισης, αναζητώντας και καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες του καταναλωτή .

Υποστήριξη, της κορυφαίας εξυπηρέτησης στην αγορά Ασφαλιστικών προϊόντων Αναζήτηση της βέλτιστης πρότασης ασφάλισης για κάθε πελάτη.

Έκδοση συμβολαίων Διαχείριση εκκρεμοτήτων και υποθέσεων υποστήριξης του ενεργού πελατολογίου Προώθηση και ενημέρωση για καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που η εταιρεία εξασφαλίζει αποκλειστικά για τους πελάτες της Παροχές Εταιρείας : Επαγγελματική εκπαίδευση και δια βίου υποστήριξη στα ασφαλιστικά προϊόντα και στην ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτωνStart up περιβάλλον και κουλτούρα εργασίαςΠενθήμερη 6ωρη / 8ωρή απασχόλησηΆριστες προοπτικές εξέλιξηςΠροσφέρεται σταθερός μισθός και bonus επίτευξης στόχων Ομαδική Ασφάλιση Υγείας

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης