ΠΡΟΩΘΗΤΡΙΕΣ
AGORA PROMOTIONS MARKETING & MERCHANDISING SERVICES LTD
ΑΝΟΙΞΗ
πριν από 3 ώρες
source : Jobseeker

Διαφημιστική εταιρεία ζητά άμεσα για λογαριασμό πελάτη της κοπέλες να εργαστούν ως Προωθήτριες (promoters) στην περιοχή της Άνοιξης.

Απαραίτητα Προσόντα· Απολυτήριο Λυκείου· Πολύ καλή γνώση ελληνικής γλώσσας· Επικοινωνιακές δεξιότητες και ευγένεια· Προσεγμένη εμφάνιση· ΕπαγγελματισμόςΠαρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία στο email.

Τηλ. επικοινωνίας : -1 Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης