ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Domus
Aghios Ioannis Rentis
πριν από 1 μέρα
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Μία ευκαιρία για στέλεχος που αναζητά σταθερή σταδιοδρομία στο απαιτητικό περιβάλλον των B2B Πωλήσεων βιομηχανικών προϊόντων

Ζητάμε ένα νέο μέλος για την ομάδα Στελεχώνπου θέλεινα εργαστεί δυναμικά , υπεύθυνα και επάξια της εταιρίας που εκπροσωπεί.

Η θέση

Η Domus είναι ελληνική βιομηχανία, εταιρεία υψηλού κύρους και για δεκαετίες ο leader στον κλάδο της. Έχει οργανωμένο δίκτυο Συνεργατών και παρουσία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, υψηλής ποιότητας προϊόντα και ανεπτυγμένη εσωτερική οργάνωση.

Ο Προϊστάμενος Πωλήσεων εκπροσωπεί την εταιρία Domus και έχει την ευθύνη να διατηρεί την ηγετική της θέση και να βελτιώνει τα μερίδιά της στην ελληνική αγορά.

Επιτυγχάνει τους στόχους των Πωλήσεων ως προς τον κύκλο εργασιών, τα μερίδια αγοράς, την διεύρυνση του πελατολογίου και της εισαγωγής των νέων προϊόντων.

Η θέση αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Καθοριστικά για την επιτυχία στη θέση

Ο κατάλληλος υποψήφιος θέλει την επιτυχία και την πρωτιά και είναι αποφασισμένος να εργασθεί για αυτή. Είναι προσανατολισμένος προς τον πελάτη και εστιάζει στην επίτευξη αποτελεσμάτων συνεργαζόμενος με αυτόν.

Έχει την ικανότητα διοίκησης ανθρώπων και έργου.

Ο κατάλληλος υποψήφιος

 • είναι απόφοιτος Ανώτατης Σχολής
 • έχει προϋπηρεσία στις Πωλήσεις και έχει εμπειρία διοίκησης Πωλητών
 • έχει τεχνική έφεση
 • είναι κατά προτίμηση 30 έως 45 ετών
 • Η εταιρεία προσφέρει εργασία σε περιβάλλον με υγιείς σχέσεις συνεργασίας, οργανωμένο, με τεχνογνωσία και πρόσβαση στη γνώση.

  Το πακέτο αποδοχών της θέσης είναι ανταγωνιστικό, μισθό, bonus βασισμένο σε αποτελέσματα, εταιρικό αυτοκίνητο, ομαδική ιδιωτική ασφάλιση.

  Υπάρχει διαρκής επιμόρφωση και δίνεται η δυνατότητα επαγγελματικής ανάπτυξης.

  Οι ενδιαφερόμενοι / ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα ελληνικά με πρόσφατη φωτογραφία τους μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

  Κωδικός θέσης SALES.

  Όλες οι αιτήσεις είναι εμπιστευτικές. Θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μόνον οι υποψήφιοι / ες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρείας.

  Κλειδαριές & Συστήματα Ασφαλείας

  Θηβών 208 210

  Αγ.Ι.Ρέντης, Τ.Κ. 182 33

  undefined

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης