Αποθηκάριοι, Κατάστημα Εστίασης, Διεθνής Αερολιμένας «Ελ. Βενιζέλος»
ManDynamic ManDynamic
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους.Η MANDYNAMIC αναζητά αποθηκάριους εκ μέρους καταστήματος εστίασης στο Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος . Οι υποψήφιοι ες θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συνεκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Μεταφορά & τακτοποίηση συσκευασιών και δεμάτωνΤήρηση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου του χώρου ευθύνηςΑπαραίτητα Προσόντα : Δυνατότητα μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο (με Μ.

Μ.Μ. ή Ι.Χ.)Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριοΤυχόν προϋπηρεσία θα συνεκτιμηθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητηΠαροχές : Κυλιόμενο ωράριο (μεταξύ 06.

00-22.00)Κάλυψη μεταφορικών εξόδων με Μ.Μ.Μ. ή μέρος των καυσίμωνΠλήρης ΑσφάλισηΣυνεχής εκπαίδευση Γραφείο Ευρέσεως εργασίαςΔιεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης