Υπεύθυνος/η Ποιοτικού Ελέγχου
RANDSTAD HELLAS AE
Καλαμάτα, Greece
πριν από 2 μέρες
source : Careernet.gr
 • Διαθέτεις εμπειρία ως και θα ήθελες να εργαστείς σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμου στην περιοχή της Καλαμάτας ;
 • Ως Υπεύθυνος / η Ποιοτικού Ελέγχου χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο, στην τήρηση των διαδικασιών για την ασφάλεια και άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων, των α’ υλών, καθώς και των υλικών συσκευασίας σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις απαιτήσεις των πελατών και τις προδιαγραφές της εταιρείας.

  Αν πιστεύεις πως η επαγγελματική σου εμπειρία που σχετίζεται με την βιομηχανία μπορεί να ανταπεξέλθει στις αρμοδιότητες της θέσης που αναζητούμε για την περιοχή της Καλαμάτας, στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!

  Η ομάδα του engineering σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο online career fair που διοργανώνουμε

  κάθε Τετάρτη από τις 16 : 00 έως τις 17 : 00 (GMT +2). Εγγραφείτε

  Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ηλεκτρονικά τους συμβούλους του engineering, ώστε να συζητήσετε πιο αναλυτικά γύρω από την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει καθώς και γενικότερες ερωτήσεις που αφορούν τις επαγγελματικές σας βλέψεις.

  Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στον παραπάνω σύνδεσμο χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στην ζωντανή συνομιλία μας.

  Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή ή λογισμικό. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας online!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης