Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Soft1 ERP Consulting
SOFTONE TECHNOLOGIES A.E.
Athens, Athens, Greece
πριν από 6 μέρες
source : CollegeLink

Ο ρόλος ενός ERP Consultant είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς οι συμβουλές και οι προτάσεις του μπορούν να κατευθύνουν τη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν γενικότερα τη λειτουργία μίας εταιρείας.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που καθιστούν τους ERP Consultants από τους πιο περιζήτητους εργαζομένους τα τελευταία 10 χρόνια.

Το 90% των αποφοίτων του εκπαιδευτικού προγράμματος Soft1 ERP Consultant , προσλαμβάνονται από τη SoftOne ή από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της μέσα σε ένα μήνα από την ολοκλήρωση του.

Ημερομηνία έναρξης : Δευτέρα 08 / 11 / 2021

Hμερομηνία λήξης Τρίτη 18 / 01 / 2022.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής : https : / / www.s1trainingservices.gr / wp-content / uploads / 2021 / 09 / Soft1-ERP-Consultant special Training Program 11 21.pdf

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες ενδεικτικές διαβαθμίσεις των ERP Consultants οι οποίες συνοδεύονται και από τα αντίστοιχα καθήκοντα :

 • ERP Support Consultant : Το σημείο επαφής για τους χρήστες ενός ERP συστήματος όταν απαιτείται επαγγελματική υποστήριξη.
 • Έχουν πολύ καλή γνώση του συστήματος και ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στ&

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης