ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ICTS Hellas
Πάτρα, Ελλάδα
πριν από 6 μέρες

Υπευθυνότητα, Ομαδικότητα & Συνέπεια

H εταιρεία προσφέρει :

Άριστο Εργασιακό Περιβάλλον

Συνεχή Εκπαίδευση

Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα

Η ICTS σέβεται την ιδιωτικότητα και αποσκοπεί στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλει σε επεξεργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (Καν.

2016 / 679) και της εθνικής νομοθεσίας.

Εάν αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, συναινείτε κατά τρόπο ρητό, συγκεκριμένο, με πλήρη επίγνωση και με ελεύθερη ιδία βούληση στο να αποτελέσουν τα δεδομένα σας αντικείμενο επεξεργασίας από την ICTS, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν :

 • για να κριθεί εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις πρόσληψης σε συγκεκριμένη θέση εργασίας
 • για την δημιουργία δεξαμενής υποψηφίων, προκειμένου να ληφθείτε, εάν το επιθυμείτε, υπόψη για κατοπινές προσλήψεις, και
 • για λόγους επικοινωνίας στο πλαίσιο των διαδικασιών επιλογής και πρόσληψης εν γένει.
 • Οι υπάλληλοι του τμήματος διαχείρισης προσωπικού της ICTS έχουν εκπαιδευθεί στην προστασία προσωπικών δεδομένων και έχουν δεσμευθεί με συμφωνητικό εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που χειρίζονται.

  Η ασφάλεια των δεδομένων σας εξασφαλίζεται περαιτέρω από το πλήρες πλέγμα τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, τα οποία έχει θέσει σε ισχύ η ICTS.

  Ως υποκείμενο των δεδομένων μπορείτε -υπό τους όρους του νόμου- να ζητείτε πρόσβαση στα δεδομένα σας, διόρθωση αυτών και διαγραφή τους, να εναντιώνεστε στην επεξεργασία τους και να επιδιώκετε τον περιορισμό της επεξεργασίας αυτών, να απαιτείτε την διαβίβασή τους, να ανακαλείτε οποτεδήποτε την συναίνεσή σας αναφορικά με την επεξεργασία τους, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας δεν είναι νόμιμη.

  Η ICTS έχει περιγράψει αναλυτικά όλες τις πτυχές της επεξεργασίας, στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, καθώς και όλα τα εργαλεία, με τα οποία επιτυγχάνει την προστασία των δεδομένων αυτών, στην πολιτική της σχετικά με την ιδιωτικότητα και την προστασία προσωπικών δεδομένων, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στον εταιρικό ιστότοπο () και την οποία σας ζητούμε να διαβάσετε προτού προβείτε στην αποστολή του βιογραφικού σημειώματος.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης