Διευθυντής Στρατηγικής & Αρχιτεκτονικής (ΔΣΑ/ΔΕΗ)
People for Business
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
πριν από 2 μέρες

Διευθυντής Στρατηγικής & Αρχιτεκτονικής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Διευθυντής Στρατηγικής & Αρχιτεκτονικής είναι ανώτερο στέλεχος της Εταιρείας και αναφέρεται στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της καταγραφής των απαιτήσεων και των στόχων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού μέσω της κατάρτισης και επικαιροποίησης της Ψηφιακής Στρατηγικής, σε ευθυγράμμιση με την Εταιρική Στρατηγική, τις κατευθύνσεις και προτεραιότητες του Οργανισμού.

Επιπλέον, διασφαλίζει την κατάρτιση της Εταιρικής Αρχιτεκτονικής που σχετίζεται με τον μετασχηματισμό των υφιστάμενων και την ανάπτυξη νέων ψηφιακών εφαρμογών, λύσεων και πληροφοριακών συστημάτων.

Συμμετέχει σε συντονιστικές επιτροπές πληροφορικής συμβάλλοντας στην προώθηση κοινής ψηφιακής στρατηγικής και ευθυγράμμισής με τις υπόλοιπες οργανωτικές μονάδες του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, καθώς και συνεισφέροντας στην διαχείριση έργων και κινδύνων πληροφορικής, παρέχοντας κατευθυντήριες γραμμές αναφορικά με την Στρατηγική και Αρχιτεκτονική Συστημάτων.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης