ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
ΣΙΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Aghios Ioannis Rentis
πριν από 6 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

H Δικηγορική Εταιρεία Σιούφας & Συνεργάτες, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με παρουσία στην Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι, δραστηριοποιείται στην παροχή νομικής υποστήριξης από το 1999.

Στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Ταχύτατα αναπτυσσόμενη με ανθρώπινο δυναμικό 350 υψηλά εξειδικευμένων επαγγελματιών, αναζητά υποψηφίους για την κάλυψη θέσεων δικηγόρων στην Διεύθυνση Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.

Τίτλος Θέσης : Δικηγόρος Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

Χώρος εργασίας : Στα γραφεία της εταιρίας όπως και απομακρυσμένα μέσω Τηλεργασίας

Έχοντας επενδύσει σε μέτρα προστασίας ο χώρος εργασίας μας καθίσταται ασφαλής έναντι των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών.

Επιπλέον, παρέχουμε στους συνεργάτες μας τον εξοπλισμό και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα τηλεργασίας, προκειμένου να εργάζονται από την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης