ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, επιθυμεί να προσλάβει : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥΈλα στην ομάδα μας #Θεσσαλονίκη!Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, ευχάριστο και επικοινωνιακό χαρακτήρα, ομαδικό πνεύμα, θετική διάθεση και ενθουσιασμό, ώστε να επιτυγχάνεται η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που χαρακτηρίζει την εταιρία μας.

Αρμοδιότητες· Διαχείριση συναλλαγών με πελάτες με χρήση ταμείων.· Είσπραξη πληρωμών με μετρητά ή πιστωτικές κάρτες .· Έκδοση αποδείξεων, επιστροφών χρημάτων, διαχείριση ταμείου.

 • Συμφωνία και είσπραξη υπολοίπων πελατών· Επίλυση παραπόνων πελατών, καθοδήγησή τους και παροχή σχετικών πληροφοριών· Υποδοχή πελατών κατά την είσοδο και έξοδό τους από το κατάστημα .
 • Αρχειοθέτηση παραστατικών Απαραίτητα Προσόντα· Απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ / Οικονομικών σχολών , Τμήματος Λογιστικής , ήάλλης σχετικής κατεύθυνσης.
 • Προϋπηρεσία σε Θέση Ταμείου / Εξυπηρέτηση Πελατών (κατά προτίμηση σε αντίστοιχο κλάδο).· Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων· Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες· Εμπειρία σε χρήση προγράμματος ERP / SOFTONE θα εκτιμηθεί ως επιπλέον προσόν Προσφέρουμε· Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών· Άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον· Προοπτικές εξέλιξης σε μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία· Συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη μέσω του Technomat Education Center (TEC) Επικοινώνησε μαζί μας στο για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου.
 • Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στη διαχείριση των βιογραφικών σημειωμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) / σε συμμόρφωση με την πολιτική απορρήτου της Εταιρείας ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.
 • Ε. Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

  Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης