Χειριστής Κλάρκ
Ομίλος FDL
Αθήνα, GR
πριν από 4 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Ο Ομίλος FDL, από τους κορυφαίους στο χώρο του Supply Chain & Logistics, αναζητά για εργασία από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω,

Περιστέρι, Χαϊδάρι κλπ)

Διπλωματούχους Χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων (Clark) (FOR0620)

Απαιτούμενα προσόντα

 • Δίπλωμα Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων Clark
 • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε μεταφορική ή 3PL εταιρία
 • Δυνατότητα εργασίας σε 24ωρο κυλιόμενο ωράριο (βάρδιες)
 • Εμπειρία σε χρήση ERP θεωρείται επιπρόσθετο προσόν
 • Στοιχεία επικοινωνίας : Κάνοντας Αίτηση T : 210-5517700, F : 2105517856

  Με ιστορία 22 χρόνια, ο Όμιλος FDL είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των Logistics. Στο πελατολόγιο του ομίλου υπάρχουν πολλές από τις

  μεγαλύτερες και πιο γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες : τρόφιμου καιποτού, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καπνικών προϊόντων, κινητών και gadgets, ρούχων κ.α.

  Βασισμένος σε μία ισχυρή ομάδα έμπειρων διοικητικών στελεχών, ο Όμιλος FDL κατέχει σήμερα ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών του χώρου, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρία logistics εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.

  Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Στον Όμιλο FDL αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους μας ως τον βασικότερο παράγοντα της επιτυχούς πορείας μας.

  Πιστεύουμε ότι μέσα από την ατομική εξέλιξη του κάθε εργαζομένου διαμορφώνεται η εταιρική μας κουλτούρα ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε προσανατολισμένοι στη επίτευξη των εταιρικών μας στόχων.

  Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην λειτουργία ενός οργανισμού που πειθαρχεί, επικοινωνεί, συνδημιουργεί, αναπτύσσεται, εξελίσσει και εξελίσσεται παράλληλα με τους ανθρώπους του.

  Εφαρμόζουμε προγράμματα εκπαίδευσης και αξιολόγησης, δίνουμε κίνητρα καιστόχους και λειτουργούμε ομαδικά σε ένα φρέσκο και ανοιχτό εργασιακό περιβάλλον.

  Στοχεύουμε σε συνεχή ανάπτυξη με βασική αρχή το να κάνουμε όλοι, κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι στη δουλειά μας και στο αποτέλεσμα.

  Δώσε στο μέλλον σου αξία και προοπτική και μπες στην καλύτερη ομάδα της FDL !

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης