ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΒΙΟΣ
Ζάκυνθος, Ελλάδα
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker

ΓΗΡΟΚΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΩΔ Ζητείται εσωτερική γηροκόμος- φροντίστρια για κυρία 81 ετών με άνια, που περπατάει συνοδευόμενη.Στην περιοχή της Ζακύνθου.

Δίνονται μισθός €, δικό της δωμάτιο και ρεπό.ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΒΙΟΣ Αριθμός Άδειας Υπ. Εργασίας 01Χαλκοκονδύλη 9, ΑθήναΤηλέφωνα επικοινωνίας : , .

Βιογραφικά στο e-mail : Facebook προφίλ : Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Άβιος Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης