ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
VIGLIA OLIVES SA
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
πριν από 6 μέρες
source : Jobseeker

Η ΒΙΓΛΙΑ ΑΒΕΕ, μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της επιτραπέζιας ελιάς ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας BRC & IFS και έχοντας βασικό γνώμονα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, αναζητά τεχνολόγο τροφίμων για να μπεί στην ομάδα της.

Ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου θα αναλάβεις : τον έλεγχο της ποιότητας των τελικών προϊόντων πριν την αποστολή και κατα την διαδικασία παραγωγής σε συμμόρφωση με τις προδιαγραφές,τον έλεγχο των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών,τον ποιοτικό έλεγχο παραλαβής των πρώτων υλών,την διατήρηση του αρχείου ποιότητας για παραλαβές και αποστολές,τις απαραίτητες εργασίες για την εφαρμογή των προτύπων BRC-ISO-IFS που εφαρμόζει η επιχείρηση παντα με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας κατα την διαδικασία παραγωγής.

Επιθυμητά προσόντα αποτελούν : οι γνώσεις χημείας,η προσοχή στη λεπτομέρεια, ιδιαίτερα για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων,το ομαδικό πνεύμα και η ικανότητα επικοινωνίας,η οργανωτικότητα.

Κρίνονται θετικά : οι γνώσεις Η / Υ (Excel & Word),η γνώση της αγγλικής γλώσσα,η προηγούμενη εμπειρία ως τεχνολόγος τροφίμων.

Η εταιρεία μπορεί να σου παρέχει : ανταγωνιστικές αποδοχές,άμεση πρόσληψη,δυνατότητα εξέλιξης,υποστήριξη στην εύρεση διαμονής στην περιοχή.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης