Α' Μάγειρας
Elatos Resort
Νομός Φθιώτιδας
πριν από 6 μέρες
source : Skywalker

Το Elatos Resort & Health Club , το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που λειτουργεί όλο τον χρόνο, αποτελείται αποκλειστικά από ιδιωτικά chalets και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.

300 μέτρων σε ένα αλπικό τοπίο ανάμεσα σε έλατα στην καρδιά του Παρνασσού .

Μόλις δύο ώρες μακριά από την πολύβουη Αθήνα, προσφέρει γενναιόδωρα το απόλυτο φυσικό περιβάλλον, την ηρεμία, την ιδιωτικότητα των 39 chalets, αλλά και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας του κεντρικού club house με το εστιατόριο και μπαρ και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του health club.

Επιδιώκουμε την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μέσα από την οργάνωση μιας νεαρής και δυνατής ομάδας προσωπικού και μιας ζεστής ατμόσφαιρας εργασίας.

Ζητούμε να προσλάβουμε άμεσα και για μόνιμη απασχόληση

Α' Μάγειρα

Ζητούμε να προσλάβουμε Α' μάγειρα, με τον οποίο θα αναπτυχθούν τα μενού και θα οργανωθεί το τμήμα της κουζίνας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τα εξής προσόντα και ικανότητες :

Απαραίτητα προσόντα :

 • Προηγούμενη τριετής εμπειρία σε ανάλογη θέση
 • Πτυχίο τουριστικής σχολής, τμήματος μαγειρικής
 • Επιθυμητά προσόντα :

 • Γνώση διεθνούς και ελληνικής κουζίνας
 • Γνώση συστήματος HACCP, των σχετικών σταδίων παραγωγής
 • Ατομικές δυνατότητες και ικανότητες :

 • Εργατικότητα, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, προθυμία, οργανωτικός, προσαρμόσιμος
 • Ο μάγειρας είναι απευθείας υπόλογος στον assistant manager της μονάδας. Απαιτείται ημερήσια και εβδομαδιαία αναφορά, καθώς και επιτήρηση επιπέδων αποθηκών.

  Προσφέρονται διαμονή και διατροφή.

  Παρακαλώ, αποστείλατε βιογραφικό με φωτογραφία.

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης