Sous Chef - Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου)
ALDEMAR
Χερσονήσου
πριν από 3 μέρες
source : Skywalker

Η Aldemar Resorts αναζητά την παρακάτω ειδικότητα για τα ξενοδοχεία της

στην Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου) κατά τη σεζόν 2020 :

Sous Chef

Κωδικός θέσης : CR20SC

Απαραίτητα προσόντα :

  • Απόφοιτος σχολής μαγειρικής
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 6 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Γνώσεις διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης των τροφίμων (ΗΑCCP)
  • Mεθοδικότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια
  • Ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης
  • Στο πλαίσιο της παραπάνω θέσης η εταιρία μας προσφέρει :

  • Επαγγελματική εξέλιξη και συνεχή εκπαίδευση
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Παρακαλούμε όπως καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα

    με πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας τον κωδικό θέσης.

    Τα στοιχεία των υποψηφίων παραμένουν εμπιστευτικά. Επικοινωνία θα γίνει μόνο

    με τους / τις υποψηφίους-ες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.

    Υποβάλετε αίτηση
    Προσθήκη στα αγαπημένα
    Κατάργηση από τα αγαπημένα
    Υποβάλετε αίτηση
    Το e-mail μου
    Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
    Συνέχεια
    Φόρμα αίτησης