Υπάλληλοι Customer Service Χονδρικής
Hrstrategy Human Resources
Κορωπί
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Ο πελάτης μας εμπορική και εξαγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας επιθυμεί να προσλάβει 3 υπαλλήλους για το τμήμα του Customer Service Χονδρικής στo Κορωπί.

Καθήκοντα· Επικοινωνία με πελάτες του εξωτερικού.· Συντονισμός διαδικασιών για ετοιμασία δειγμάτων.· Λήψη παραγγελιών από πελάτες του εξωτερικού.

 • Συντονισμός των απαραίτητων διαδικασιών για την εκτέλεση των παραγγελιών.· Σχεδιασμός, σύνταξη, παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών.
 • Προφίλ Υποψηφίου· Απόφοιτος ΑΕΙ ΑΤΕΙ.· Επιθυμητή εμπειρία σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία της Μόδας / Ένδυσης.

 • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Επιθυμητή η γνώση δεύτερης γλώσσας.· Άριστη γνώση Η / Υ (Office). Επιθυμητή γνώση ERP.
 • Μεθοδικότητα, εργατικότητα, ομαδικό πνεύμα, οργανωτικότητα.· Εξοικείωση με χρονοδιαγράμματα. Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης