Φροντίστρια Ηλικιωμένων, Μετς
Nannuka.com
Παγκράτι, GR
πριν από 3 μέρες

Για τη φροντίδα των 2 ηλικιωμένων γονέων μου (75, 89), αναζητώ φροντίστρια, κατά προτίμηση Ελληνίδα ή με άπταιστα Ελληνικά, ως εξωτερική ή ως εσωτερική, για άμεση πρόσληψη και με προοπτική για μόνιμη και μακρόχρονη συνεργασία.

Για την περίπτωση εξωτερικής, με ενδιαφέρει να υπάρχει διαθεσιμότητα για 6 μέρες τη βδομάδα (Δευτέρα Σάββατο), με ωράριο, είτε σπαστό 10 ωρών (08 : 00-

14 : 00 και 16 : 00 με 20 : 00), είτε συνεχές 12 ωρών (08 : 00-20 : 00), ενώ για την περίπτωση της εσωτερικής, παρέχεται ρεπό τις Κυριακές.

Η μητέρα μου είναι 75 ετών, έχει άνοια (Alzheimer) μέσου σταδίου (αντίληψη και μνήμη), είναι αυτοεξυπηρετούμενη και σε καλή φυσική κατάσταση, με πλήρη κινησιμότητα και χωρίς άλλα προβλήματα υγείας, η δε βάδιση της γίνεται χωρίς καμία υποστήριξη, με ανεπαίσθητη απόκλιση στο βηματισμό, μετά από επέμβαση ισχίου.

Ο πατέρας μου είναι 89 ετών, έχει άνοια αρχικού σταδίου (κυρίως μνήμη), είναι αυτοεξυπηρετούμενος και σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση, με πλήρη κινησιμότητα, με χρόνια αλλά σταθερή και παρακολουθούμενη κολπική μαρμαρυγή, η δε βάδιση του γίνεται χωρίς υποστήριξη, αλλά και με μπαστούνι, λόγω περιστασιακής αστάθειας, μετά από αρθροπλαστική.

Οι ευθύνες, ανάλογα με τη συχνότητα τους, περιλαμβάνουν : 1) Παρακολούθηση και καταγραφή της φαρμακευτική αγωγής και της κατάστασης της υγείας τους, συντροφιά, δραστηριότητες, κλπ.

συχνότητα : Καθημερινά)2) Συνοδεία από και προς το τοπικό Κέντρο Ημέρας Alzheimer στο Μετς (συχνότητα : 2-3 μέρες κάθε βδομάδα) 3) Μαγείρεμα, προσωπική υγιεινή, ελαφριές οικιακές εργασίες (υπάρχει και καθαρίστρια 1 φορά το μήνα), συνοδεία σε ψώνια, κομμωτήρια, βόλτες, καφέ, κλπ.

συχνότητα : Περιστασιακά ή όταν απαιτείται). Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι στην οικία των γονέων μου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και ζουν 2 γάτες συντροφιάς.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης