Υπεύθυνοι Πωλήσεων Project Summer Plan με έδρα την Πάρο
Άμβυξ Α.Ε
Ερμούπολη, Νότιο Αιγαίο, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera

Η Άμβυξ Α.Ε., η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εισαγωγής, marketing και εμπορίας αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της : Υπεύθυνους Πωλήσεων Project Summer Plan με έδρα την Πάρο

Οι δύο θέσεις των Υπευθύνων Πωλήσεων για το Project Summer Plan με έδρα την Πάρο, αφορούν στην ανάπτυξη νέων και διαχείριση υφιστάμενων σημείων στις Κυκλάδες, όπως μπαρ, κλαμπ, καφέ, εστιατόρια, καθώς και όπου αλλού υπάρχουν ευκαιρίες για την προώθηση και τοποθέτηση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η ΑΜΒΥΞ για την ελληνική αγορά.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα συνάψουν συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου και θα έχουν έδρα την Πάρο κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου (Μάρτιος-Οκτώβριος).

Με την ολοκλήρωση του summer project, θα εντάσσονται στην ομάδα πωλήσεων της Αθήνας και θα αναλαμβάνουν ειδικά project για τους χειμερινούς μήνες.

Απαραίτητα Προσόντα :

Πτυχίο Ανώτερης εκπαίδευσης σε σχετικό αντικείμενο

5 χρόνια προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων, επιθυμητά στο χώρο της εστίασης / μπαρ.

Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Γνώση Η / Υ

Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου

Επαγγελματική παρουσία

Ευχέρεια στον προφορικό λόγο, κοινωνικότητα και εξωστρέφεια

Υπευθυνότητα συνέπεια

Η εταιρία προσφέρει προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Αν κι εσύ θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειας της ΑΜΒΥΞ, στείλε μας το βιογραφικό σου στην αναγράφοντας τον τίτλο της θέσης.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης