ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
STOP SA
Kalamaria, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη, GR
πριν από 2 μέρες
source : Kariera

Στην STOP ( corporate.stop.gr ) εξειδικευόμαστε για περισσότερα από 40 χρόνια στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), σεβόμαστε απόλυτα τους εργαζομένους μας οικοδομώντας σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, την υποστήριξη, την ειλικρίνεια και την ασφάλεια, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής μας αναζητούμε :

Πωλητή / Πωλήτρια Καταστήματος Λιανικής!

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη)

Ο κύριος ρόλος του κατόχου της θέσης είναι να δημιουργήσει επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με το ήδη υπάρχον πελατολόγιο καθώς και το δυνητικό.

Οι σχέσεις αυτές θα πρέπει να αναπτύσσονται διαρκώς με σκοπό την συνεχή ικανοποίηση των πελατών και την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Θα λάβουμε υπόψη τον εξωστρεφή υποψήφιο ο οποίος :

 • Έχει αποδεδειγμένη εμπειρία 1-5 έτη στη Λιανική ή Χονδρική πώληση.
 • Εξυπηρετεί αποτελεσματικά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών και προσφέροντας λύσεις πώλησης.
 • Κατέχει εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες.
 • Διαχειρίζεται τον χρόνο του και τον όγκο εργασίας επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία.
 • Έχει ενδιαφέρον και κίνητρο για συνεχή εκπαίδευση στοχεύοντας στην προσωπική του εξέλιξη και στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων.
 • Έχει καλή γνώση Αγγλικών (επίπεδο Β1, γραπτός και προφορικός λόγος).
 • Χειρίζεται πολύ καλά το MS Office και Internet.
 • Αν θέλετε να εργαστείτε για μια ομάδα που νοιάζεται για τους ανθρώπους της, δίνει προσοχή στην ευημερία τους (συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος ομαδικής ασφάλισης, ετήσιο check up , υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ευέλικτες μορφές εργασίας) και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων, των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους...

  Η STOP είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών απασχόλησης, χειρίζεται όλα τα Βιογραφικά Σημειώματα με απόλυτη εχεμύθεια και σέβεται τον Γενικό Κανονισμών Προστασίας Δεδομένων ( GDPR ).

  ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ !

  Θα χαρούμε να λάβουμε το Βιογραφικό σας Σημείωμα έως την 22 / 10 / 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr stop . gr αναφέροντας τον κωδικό θέσης RSA / 102021 .

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης