Sales Representative με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης
Vario S.A.
Ηράκλειο, Κρήτη, GR
πριν από 6 μέρες
source : Kariera.gr

Είμαστε η κορυφαία Ελληνική εταιρία εξειδικευμένη στην παροχή επαγγελματικών προϊόντων και μέλος του διεθνούς δικτύου της Inpacs με παρουσία σε 36 χώρες της Ευρώπης.

Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι στο να βοηθούμε τους συνεργάτες μας στη βελτίωση της επιχειρηματικής τους λειτουργίας, παρέχοντας ένα ευρύ πεδίο υπηρεσιών και first in class προϊόντα.

Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου, παρέχοντας συνολικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, είδη καθαρισμού, ατομικής προστασίας, διαχείρισης απορριμμάτων και hotel amenities για περισσότερους από 400 επαγγελματικούς κλάδους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering, χώρους υγείας, συνεργεία καθαρισμού, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.ά.

Οι διεθνείς οίκοι τους οποίους αντιπροσωπεύουμε, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και η συμβουλευτική μας προσέγγιση, μέσα από την οποία είμαστε σε θέση να προτείνουμε εξειδικευμένες και συμφέρουσες λύσεις, μάς έχουν κάνει την επιλογή χιλιάδων επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Σκοπός Θέσης

Ο / Η υποψήφιος / α είναι υπεύθυνος / η για την ανάπτυξη των πωλήσεων στο υφιστάμενο αλλά και νέο πελατολόγιο καθώς και για την επίτευξη των στόχων της περιοχής του λειτουργώντας συμβουλευτικά και παρέχοντας προστιθέμενη αξία.

Ο / Η υποψήφιος / α αναφέρεται στον Area Manager της περιοχής του.

o Εντοπισμός, προσέγγιση και ανάπτυξη νέου πελατολογίου

o Διατήρηση και ανάπτυξη του υπάρχοντος πελατολογίου

o Παρακολούθηση και υποστήριξη πελατολογίου μέσω τακτικών επισκέψεων

o Ανάλυση αναγκών, παρουσίαση προϊόντων, εκπαίδευση, σύνταξη πρότασης συνεργασίας

o Ανάλυση στατιστικών στοιχείων πωλήσεων και οικονομικών στοιχείων των πελατών

o Συμμετοχή στο σχεδιασμό και ευθύνη υλοποίησης και παρακολούθησης του ετήσιου στόχου πωλήσεων για την περιοχή της ευθύνης του.

o Ανάλυση στοιχείων πωλήσεων και υποβολή προτάσεων για στοχευμένες προωθητικές ενέργειες.

o Προετοιμασία αναφορών για αποτελέσματα, προβλήματα, προοπτικές και ανάγκες των πελατών

o Παρακολούθηση, μελέτη και ανάλυση του ανταγωνισμού και των τάσεων της αγοράς.

o Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα (marketing, customer service, λογιστήριο, τεχνικό τμήμα) με στόχο την καλύτερη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

Requirements

Προφίλ / Προσόντα Υποψηφίου

o Πτυχίο ΤΕΙ / ΑΕΙ

o Τουλάχιστον 3 έτη προϋπηρεσίας στις πωλήσεις

o Δυναμική, ευχάριστη και φιλόδοξη προσωπικότητα

o Εξαιρετική ικανότητα παρουσίασης, επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης

o Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην επίτευξη των στόχων

o Πολύ καλή γνώση εφαρμογών MS office (excel, word, powerpoint, outlook )

o Πολύ καλή γνώση Αγγλικών

o Διαθεσιμότητα για ταξίδια

Benefits

Η εταιρεία προσφέρει

o Ανταγωνιστικό σταθερό μισθό

o Ανταγωνιστικό bonus scheme

o Aυτοκίνητο, / Laptop / Κινητό

o Ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας

Αναγνωρίζουμε ότι ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας μας είναι οι άνθρωποί μας. Γι' αυτό προσφέρουμε άριστο περιβάλλον, με ομαδικό πνεύμα και σύγχρονες αντιλήψεις διοίκησης, ενώ παράλληλα επενδύουμε στους εργαζόμενους μας με τη συνεχή εκπαίδευση και τη δυνατότητα για επαγγελματική ανάπτυξη.

Εάν πιστεύετε πως τα προσόντα σας ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της θέσης, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

H VARIO A.E. επεξεργάζεται, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την αξιολόγηση της υποψηφιότητάς σας για τη θέση εργασίας και για να καλέσουμε υποψηφίους για συνέντευξη.

Η νομική βάση της επεξεργασίας περιλαμβάνει το έννομο συμφέρον μας για την πρόσληψη ταλαντούχων ατόμων και βάσει της συναίνεσης σας.

Οι πληροφορίες σας θα κοινοποιηθούν εσωτερικά στην επιχείρησή μας, όπως, ενδεικτικά, στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού, σε συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας και σε άλλα μέρη όταν απαιτείται από τη νομοθεσία ή εάν είναι απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων μας.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακρίβειες στις πληροφορίες σας, και, εφόσον δικαιούστε, να εναντιωθείτε ή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας, καθώς και να αιτηθείτε την πρόσβαση, τη διαγραφή ή τη φορητότητα των πληροφοριών σας και να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια επιβλέπουσα αρχή.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας :

VARIO A.E.

Πειραιώς 205 Ταύρος 17778

T 2103418230, F 2103418232

info vario.com.gr

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης