Ζητάμε παιδαγωγό
Paramana
Νίκαια, GR
πριν από 6 μέρες

Ενδιαφερόμαστε για την απασχόληση φύλαξη της μικρής μας που είναι 5,5 ετών μας τα απογεύματα τις παρακάτω μέρες και ώρες : Δευτέρα και Τρίτη 4-7 , Τετάρτη και Παρασκευή 4-6.

Ενδιαφερόμαστε για ένα άτομο που αγαπάει τα παιδιά και έχει υπομονή, και διάθεση για δημιουργική απασχόληση ανάλογη με την ηλικία του.

Να είναι ευχάριστο αλλά και υπεύθυνο. Να έχει φαντασία και πολύ όρεξη για παιχνίδι, χειροτεχνίες, κουκλοθέατρο. Επίσης θα θέλαμε την πραγματοποίηση κάποιων οικ.

εργασιών γύρω από το παιδί, προετοιμασία χυμού- φρούτου, ζέσταμα φαγητού. Τη Δευτέρα και Τρίτη θα χρειαστεί μετακίνηση του παιδιού από το νηπιαγωγείο στο σπίτι (είναι κοντά-με τα πόδια), και μετά σε δραστηριότητες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Ειδικά για τα τέλη Οκτώβρη θα χρειαστούμε περισσότερες ώρες απασχόλησης λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού μας.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης