Πωλητές/Πωλήτριες (Χωρίς Προϋπηρεσία)
Sales & Marketing Company
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 5 μέρες
source : Jobseeker

Είσαι νέος / α, δυναμικός / ή, με όρεξη για εργασία;Μια θέση στην εταιρεία μας είναι αυτό που σου ταιριάζει!Είμαστε εταιρεία με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία για μεγάλους πελάτες που εκπροσωπούμε.

 • Ειδικευόμαστε στην άμεση επικοινωνία και ψάχνουμε τους / τις επόμενους / ες που θα ηγηθούν στις διαφημιστικές καμπάνιες, θα εκπαιδευτούν δίπλα σε έμπειρα άτομα και θα γίνουν σημαντικά μέλη της εταιρείας μας! Τι μας ξεχωρίζει;
 • 1. Η ευκαιρία που παρέχουμε σε όλους / όλες ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας.2. Η αξιοκρατική εξέλιξη σε πιο αναβαθμισμένους ρόλους3.

  Το ευχάριστο κλίμα συνεργασίας4. Η εξατομικευμένη / πιστοποιημένη εκπαίδευση Για να διεκδικήσεις και εσύ μια θέση στην εταιρεία μας, στείλε μας το βιογραφικό σου τώρα!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης