Σύμβουλος Ακινήτων - Real Estate Agent
CREDIBLE SERVICES REAL ESTATE
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Ζητούνται Σύμβουλοι Ακινήτων από εταιρεία Συμβούλων ανάπτυξης και διαχείρισης χαρτοφυλακίου με έδρα την Αθήνα (Γκύζη).

Στα πλαίσια επέκτασης της δραστηριότητας μας, ζητούμε νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν θέσεις Εργασίας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν αγορά - εκμίσθωση τόσο οικιστικού όσο και επαγγελματικού ακινήτου, μελέτη, κατασκευή, ενεργειακή αναβάθμιση και εκτίμηση.

Η εταιρεία παρέχει συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση Back Office σε όλο το γνωστικό φάσμα που αφορά ένα ακίνητο, από το νομικό του πλαίσιο, τα τεχνικά θέματα, την ανάπτυξη πωλησιακών δεξιοτήτων και της επικοινωνίας μέχρι την διαπραγματευτική κατάρτιση και την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και αναπτύξουμε μαζί ένα πλήρως καταρτισμένο δίκτυο συμβούλων ακίνητης περιουσίας στελεχωμένο με ανθρώπους νέας φιλοσοφίας.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με θέμα Σύμβουλοι Ακινήτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

Για όλες τις αιτήσεις, θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης