Υπεύθυνος/η Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου
RANDSTAD HELLAS AE
Κόρινθος, Greece
πριν από 5 μέρες
source : Careernet.gr
 • Είσαι και αναζητάς το επόμενο σου επαγγελματικό βήμα σε ηγετική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων στην Κόρινθο;
 • Ενδιαφέρεσαι να αναλάβεις την επίβλεψη και τήρηση των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής, καθώς και την επίλυση θεμάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων στην παραγωγή;
 • Αν πιστεύεις πως το προφίλ σου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του / ης υπεύθυνου / ης ποιοτικού ελέγχου στην περιοχή της Κορίνθου, τότε μπορείς να στείλεις το το βιογραφικό σου!

  Η ομάδα του engineering σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο online career fair που διοργανώνουμε

  κάθε Τετάρτη από τις 16 : 00 έως τις 17 : 00 (GMT +2). Εγγραφείτε

  Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ηλεκτρονικά τους συμβούλους του engineering, ώστε να συζητήσετε πιο αναλυτικά γύρω από την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει καθώς και γενικότερες ερωτήσεις που αφορούν τις επαγγελματικές σας βλέψεις.

  Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στον παραπάνω σύνδεσμο χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στην ζωντανή συνομιλία μας.

  Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή ή λογισμικό. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας online!

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης