Αρτοτεχνίτης, Εργοστάσιο παραγωγής Ντόνατς, Ζωγράφου, Ν. Αττικής
ManDynamic ManDynamic
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίαςΗ MANDYNAMIC αναζητά άτομο εντός της παραγωγικής διαδικασίας για την παροχή βοήθειας στον ζαχαροπλάστη σχετικά με την παραγωγή και διαχείριση των ζυμαριών.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα διαθέτουν σχετική προϋπηρεσία στο αντικείμενο, όρεξη για εργασία και θετική διάθεση.Αρμοδιότητες : Παροχή βοήθειας στο ζαχαροπλάστη σχετικά με τις ζύμεςΟργάνωση πόστουΚαθαριότητα πάγκου εργασίαςΑπαραίτητα Προσόντα : Προϋπηρεσία στο αντικείμενο της παραγωγήςΕπιθυμητά προσόντα : Ειδίκευση στη ζαχαροπλαστικήΠαροχές : ΜισθόςΑσφάλισηΕκπαίδευσηΓραφείο Ευρέσεως εργασίαςΔιεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης