Υπεύθυνος Πληρώματος
ACTIONLINE
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 3 μέρες
source : Jobseeker

Η ΑCTIONLINE, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού προς επιχειρήσεις, αναζητά για Κοινωφελές Ίδρυμα με δράση στη προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, Υπεύθυνο ομάδας στην περιοχή της Αθήνας.

Η θέση αφορά Υπεύθυνο-Συντονιστή πληρώματος. Ως Υπεύθυνος ομάδας θα : Συντονίζεις, θα οργανώνεις και θα συμμετέχεις στις εργασίες του πληρώματοςΔιατηρείς αρχείο της πορείας των εργασιώνΟργανώνεις τις προμήθειες απαραίτητων υλικώνΟ κατάλληλος υποψήφιος θα έχει : Άριστες επικοινωνιακές & οργανωτικές δεξιότητεςΙκανότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών (multitasking)Αντίληψη και ορθή αξιολόγηση καταστάσεωνΕνδιαφέρον για το θαλάσσιο περιβάλλονΟμαδικό πνεύμαΕυελιξία ωραρίουΠολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσαςΚαλή γνώση MS officeΩς Εργαζόμενος θα έχεις : Ελκυστικό πακέτο αποδοχώνΤαξίδια με το πλοίο σε ακτές 2 φορές τον μήνα για 2-3 μέρεςΠλήρης απασχόληση, σταθερή συνεργασίαΕργασία σε ένα δυναμικό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξηςΜετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης