Μηχανικός – Ηλεκτρονικός, Εταιρία Μηχ/των Επεξεργασίας και Συσκευασίας Φρούτων, Πέλλα – Ημαθία
ManDynamic ManDynamic
Πέλλα
πριν από 5 μέρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, στα πεδία εύρεσης προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης.

Με δύο παραρτήματα σε Αθήνα και Έδεσσα, το δίκτυό μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους κλάδους εργασίας.Η MANDYNAMIC αναζητά άτομο με όρεξη για εργασία , εκ μέρους Εταιρίας Μηχ / των Επεξεργασίας και Συσκευασίας Φρούτων , περιοχή Πέλλα- Ημαθία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συνεκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Πτυχιούχος Μηχανολόγος -Ηλεκτρολόγος Απόφοιτος ΤΕΙΆριστη Γνώση αγγλικής γλώσσαςΚαλή Χρήση Η / Υ, Μ / S OfficeΕπιδεξιότητα ως προς το χειρισμό του εξοπλισμούΔιοικητικές ικανότητεςΜεταδοτικότηταΔυνατότητα ταξιδιώνΕπιθυμητά Προσόντα : Προϋπηρεσία στο αντικείμενο θα προτιμηθείΕκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΔίπλωμα Οδήγησης και μεταφορικό μέσοΠαροχές : Δυνατότητα εξειδίκευσης σε ένα από τους πιο δραστήριους τομείς της βιομηχανίαςΣυνεχής εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικόΣταθερότητα και ευκαιρία οικονομικής εξέλιξηςΆριστο περιβάλλον και συνθήκες εργασίαςΓραφείο Ευρέσεως εργασίας Διεύθυνση : 1)25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα2)Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ : () () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.

μ. 16 : 00μ.μ. Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης