Νηπιαγωγός για ένα παιδί ηλικίας 1 ετών, Μαρούσι
Nannuka.com
Μαρούσι, GR
πριν από 2 μέρες

Αναζητώ Νηπιαγωγό στην περιοχή Μαρούσι για ένα παιδί ηλικίας 1,5 ετών. Η υπηρεσία που επιθυμούμε είναι μερικής απασχόλησης, Δημιουργική Απασχόληση στο Σπίτι και σπανιότερα φύλαξη.

Τις περισσότερες φορές θα είμαστε εντός σπιτιού (υποχρεώσεις για δουλειά από το σπίτι). Θα συνεκτιμηθεί διαθεσιμότητα για έκτακτες περιπτώσεις πρωινής φύλαξης (07.

30 14.30, μεταβαλλόμενο) και πολύ σπανιότερα βραδινής (21 : 00 00 : 00), κάτι που θα αποζημιωθεί ξεχωριστά και αναλόγως. Οι σταθερές ώρες είναι 13-

15 το μήνα, στις μέρες που προαναφέρθηκαν. Η ειδοποίηση για οποιαδήποτε έκτακτη υπηρεσία θα είναι έγκαιρη. Καθώς θα είμαστε εντός σπιτιού αναζητούμε δημιουργική απασχόληση / παιχνίδι και ενίοτε, καιρού επιτρέποντος, επίσκεψη στην παιδική χαρά (πλησίον του σπιτιού).

Θα συνεκτιμηθούν : Κοντινή απόσταση, παρουσίαση εκπαιδευτικού / δημιουργικού προγράμματος, χρήση επιπλέον γλώσσας.

Στείλτε την αίτηση σας
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης