Β΄ Μάγειρας, Εστιατόριο, Αρίλλας, Ν. Κέρκυρας
ManDynamic ManDynamic
Κέρκυρα, Ελλάδα
πριν από 5 μέρες
source : Jobseeker

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού.

Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3. επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.

εργαζόμενους.Η MANDYNAMIC αναζητά έμπειρο / η Β Μάγειρα εκ μέρους παραδοσιακού εστιατορίου στην περιοχή της Αρίλλας στην Κέρκυρα .

Οι υποψήφιοι ες θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις σε ανάλογη θέση με συνεκτιμώμενη την θετική διάθεση, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό.

Αρμοδιότητες : Παρασκευή των πιάτων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίναςΠροετοιμασία κουζίνας τις πρωινές ώρες (Mise En Place)Προετοιμασία πιάτων για σερβίρισμαΣτήσιμο και αναπλήρωση πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειεςΑπαραίτητα Προσόντα : Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετώνΆριστη κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικήςΕξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδουΔιατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτεςΙκανότητα εργασίας υπό πίεσηΕπιθυμητά Προσόντα : Γνώση της παραδοσιακής κερκυραϊκής κουζίναςΦαντασία στη παρασκευή πιάτωνΠτυχίο σχολής μαγειρικήςΠαροχές : Ανταγωνιστικός ΜισθόςΔιαμονήΔιατροφήΕκπαίδευση στην τοπική κουζίναΔυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο Γραφείο Ευρέσεως Eργασίας· 25ης Μαρτίου & Τσιμισκή 13, Έδεσσα, Πέλλα· Λεωφόρος Συγγρού , Καλλιθέα, Αττική, Τηλ.

Αθήνα : () Τηλ. Έδεσσα : () Δευτέρα Παρασκευή 08 : 00π.μ. 17 : 00μ.μ.Υποβολή Βιογραφικών : email :

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης