Πωλητής/Πωλήτρια (Sales ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΣΙΘΙ 11_21)
Mantis Group
Χανιά, Κρήτη, GR
πριν από 1 μέρα
source : Kariera

Ο Όμιλος εταιρειών Mantis είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα στην αγορά του FMCG , με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και τις σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.

Ο Οργανισμός έχει σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με μεγάλους οίκους όπως τη Red Bull GMBH , την Energizer Trading Limited , τη Wilkinson Sword & Hawaiian Tropic , τη Mars Hellas S.

A . για το κανάλι του impulse (Mars, M&M, Snickers, Maltesers, Milky way, Twix, Orbit, Uncle Ben s, Whiskas), το Aqua Carpatica .

Ζητά να προσλάβει με έδρα το Ηράκλειο / Λασίθι Κρήτης,

Στέλεχος νέο, δραστήριο, φιλόδοξο, που να το ενδιαφέρει η επαγγελματική του ανάπτυξη και εξέλιξη στον χώρο των πωλήσεων.

Πωλητή / τρια ( Sales ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΣΙΘΙ 11 21)

Ο / Η κάτοχος της θέσης, θα πρέπει να έχει άριστη γνώση της τοπικής αγοράς, επιθυμητά την Impulse αγορά. Θα είναι μέλος της ομάδας πωλήσεων για τα προϊόντα του Ομίλου, με ευθύνη την πώληση, την αύξηση της διανομής των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και την αναγνώριση και εκμετάλλευση ευκαιριών στον τομέα του με στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη της.

Εμπειρία / Γνώσεις

 • Απόφοιτος Aνώτερης Σχολής ή Μέσης Εκπαίδευσης
 • 3-5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τμήμα Πωλήσεων ή Merchandising σε καταναλωτικά είδη (Impulse αγορά).
 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Γνώσεις P.C.
 • Κάτοχος ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)
 • Ικανότητες

 • Επικοινωνιακή ευχέρεια & Ικανότητα Διαπραγμάτευσης
 • Προσαρμοστικότητα & Ευελιξία
 • Ομαδικότητα
 • Ενεργητικότητα
 • Η εταιρεία προσφέρει :

  Ικανοποιητικές αποδοχές σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης σε μια εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

  Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης ( Sales ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΣΙΘΙ 11 21)

  ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

  Η εταιρία δηλώνει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στην αποστελλόμενη αίτηση και τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016 / 679 και το σχετικό εθνικό νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων τους για την θέση για την οποία υποβάλλουν την αίτηση.

  Αποδέκτες αυτών των προσωπικών δεδομένων είναι μόνο οι υπάλληλοι της εταιρίας που είναι ειδικώς επιφορτισμένοι με αυτήν την επεξεργασία ή / και άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι έχουν ειδικά εξουσιοδοτηθεί από αυτήν ειδικά για τον σκοπό αυτόν δηλαδή για την συγκέντρωση και αξιολόγηση των υποβαλλομένων αιτήσεων και βιογραφικών σημειωμάτων ως προς τις θέσεις εργασίας οι οποίες αυτές απευθύνονται.

  Με βάση το άρθρο 13 του ΓΚΠΔ σας ενημερώνουμε επιπλέον τα εξής :

  Α) Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρία ΜΑΝΤΗΣ ΑΕ

  Β) Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων ( DPO ) της εταιρίας ΜΑΝΤΗΣ ΑΕ και του ομίλου εταιριών ΜΑΝΤΗΣ είναι ο Παναγιώτης Ρίζος τηλ 210 3623898 e mail : mantisdpo at mantis.com.gr

  Γ) Μπορείτε ελεύθερα να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στην φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή, δικαίωμα εναντίωσης.

  Με την υποβολή του Βιογραφικού σας σημειώματος συναινείτε αυτόματα στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης