Βοηθός λογιστή στην Κηφισιά
Hrstrategy Human Resources
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 4 μέρες
source : Jobseeker

Βοηθός λογιστή στην Κηφισιά Εμπορική εταιρία πελάτης μας ζητά να προσλάβει βοηθό λογιστή στην Κηφισιά. ΚαθήκονταΕνημέρωση διπλογραφικών βιβλίων.

Συμμετοχή στην ανάπτυξη του ERP.Σύνταξη περιοδικών φορολογικών δηλώσεων.Συμμετοχή στον έλεγχο της αποθήκης.Εργάζεται πενθήμερο 09 : 00-17 : 00 ΠροσόνταΟι κατάλληλοι / ες υποψήφιοι / ες εκτός από την προϋπηρεσία τους που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών σε εταιρία με διπλογραφικό λογιστικό σύστημα, θα πρέπει να διαθέτουν τα πιο κάτω προσόντα : Να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης.

Να γνωρίζουν τη χρήση υπολογιστικών φύλλων.Να έχουν προϋπηρεσία σε χρήση λογιστικών πακέτων κατά προτίμηση SOFTONE.Προκειμένου περί ανδρών, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Γνώσεις Αγγλικής γλώσσας. Η εταιρία προσφέρειΑνταγωνιστικές αποδοχές.Ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.Ευκαιρίες εργασιακής εξέλιξης και σταδιοδρομίας Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τον τίτλο της θέσης στο

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Εφαρμογή
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης