Εκπρόσωποι Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών
Actionline
Αθήνα, Ελλάδα
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

Η Actionline για λογαριασμό πελάτη της, αναζητά για άμεση πρόσληψη Εκπροσώπους Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών.Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης μετά το πέρας της εκπαίδευσης τους, θα εξυπηρετούν εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, θα καταχωρούν παραγγελίες και γενικά θα ανταποκρίνονται στα αιτήματα των πελατών.

Απαιτείται όμως να έχετε : Πελατοκεντρική αντίληψη, άριστη επικοινωνία και ευγένειαΙκανότητα χειρισμού Η / Υ Η εταιρεία προσφέρει : 10.

€ 11.€ ετήσιες μικτές αποδοχές αναλόγως της εμπειρίας του υποψήφιουΠέραν του μισθού bonus απόδοσηςΣυνεχή εκπαίδευσηΙδιωτική ασφάλισηΠραγματικές ευκαιρίες για εξέλιξη καριέρας σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑCTIONLINE, θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Για να κάνετε αίτηση για αυτή την αγγελία εργασίας παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση .

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης