ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ
ΚΑΡΑΤΟΣΙΟΥ ΑΝΝΑ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
πριν από 2 μέρες
source : Jobseeker

Ζητείται γυναίκα-βοηθός λογιστή, απόφοιτος ΑΕΙ / ΤΕΙ για εργασία σε λογιστικό γραφείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Απαραίτητη προϋπηρεσία από 2 έως 5 έτη.

Γνώση μηχανογραφημένης λογιστικής.Γνώση χρήσης λογιστικών προγραμμάτων της Epsilon Net, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.Εργατικότητα, προθυμία και υπευθυνότητα κρίνονται απαραίτητα για τη θέση εργασίας.

Καλή χρήση Η / Υ. Για να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη αγγελία εργασίας στείλτε email στο Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας αλλά και για άλλες, χρησιμοποιώντας το online βιογραφικό σας.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να τo στείλετε με email στο συγκεκριμένο εργοδότη.

 • adsbygoogle window.adsbygoogle ).push( );
 • Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Εφαρμογή
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης