κα
Paramana
Αθήνα, GR
πριν από 4 μέρες

Ενδιαφέρομαι για κάποιο πρόσωπο ευχάριστο , επικοινωνιακό , συνεπές και οργανωτικό που θα έχει την δυνατότητα και τα προσόντα να φροντίζει παιδιά .

Οι ώρες εργασίας θα είναι από τις 4.00 μμ έως τις 7.00 μμ , από Δευτέρα εςς Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να διαθέτει αυτοκίνητο γιατί θα χρειαστεί να τον παίρνει από το σχολείο( κοντά στην οικία ) και να τον συνοδεύει σε δραστηριότητες σε καθημερινή βάση ( εκτός Παρασκευής ).

Αυτή την στιγμή δεν έχω το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων όποτε , με βάση την προηγούμενη χρονιά, δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνει taekwondo ( κοντά στην οικία μόνο προσέλευση ) και δύο φορές για κολύμβηση στο Ο.

Α.Κ.Α. Παράλληλα στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στο σπίτι θα ήθελα να επιβλέπει τα μαθήματα ( σχολείου και αγγλικών ) και να τον ψυχαγωγεί με επιτραπέζια , κατασκευές κ.

λ.π. στον ελεύθερο χρόνο . Τέλος θα ήθελα να επιβλέπει και να τακτοποιεί τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού ( ρούχα , βιβλία , παιχνίδια )

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης