Γηροκόμος, Μαρκόπουλο (Καλύβια Θορικού Αττικής κοντά στο Λαγονήσι)
Nannuka.com
Μαρκόπουλο, GR
πριν από 9 μέρες

Αναζητώ γυναίκα για ηλικιωμένη κυρία που έχει σπάσει τον καρπό της και έχει το χέρι της σε γύψο, σε ημερήσια ή 24ωρη απασχόληση άμεσα (αν γίνεται και από αύριο 7 / 8 / 2018 οποιαδήποτε ώρα έστω για γνωριμία) τουλάχιστον για 15 ημέρες έως 1 με 2 μήνες για κάποια μικροφροντίδα της κυρίας που δεν μπορεί να κάνει μόνη της λόγω του χεριού της, όπως βοήθεια στην παρασκευή του προγεύματός της, ζέσταμα και σερβίρισμα γευμάτων (τα φαγητά της τα μαγειρεύω εγώ, η κόρη της και τα έχω σε τάπερ στην κατάψυξη), πλύσιμο των πιάτων και γενικά μικρουπηρεσίες μέχρι να αποκατασταθεί ο τραυματισμός της.

Στην τουαλέτα και την ατομική της υγιεινή αυτοεξυπηρετείται. Οι αποδοχές συζητήσημες ανάλογα με το χρονικό διάστημα που διαθέτετε.

Η κατοικία βρίσκεται στην Λεωφόρο Καλυβίων στα Καλύβια Θορικού στα 2 περίπου χιλιόμετρα έξω από το χωριό προς Λαγονήσι, λίγο μετά το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Στείλτε την αίτηση σας
Στείλτε την αίτηση σας
Το e-mail μου
Κάνοντας κλικ στο "συνέχεια ", δίνω neuvoo συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων μου και να μου στείλετε email Alerts, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo . Μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ή να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης