3 τελευταίες θέσεις χωρίς προϋπηρεσία / άμεση κάλυψη
Δ/Δ
Αθήνα
πριν από 6 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

Βραβευμένη διαφημιστική εταιρεία, αναζητεί άμεσα 3 νέους / νέες για τη στελέχωση των τμημάτων Marketing και Πωλήσεων.

 • Είσαι νέος / νέα και θέλεις να συνεργαστείς με μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες σε ένα δυναμικό περιβάλλον; Είναι η επικοινωνία το δυνατό σου σημείο;
 • Τότε ίσως να σε περιμένει μια θέση στην ομάδα μας!

  Η εταιρεία μας παρέχει υψηλό πακέτο αμοιβών, συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένα στελέχη με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, bonus αναλόγως την παραγωγικότητα, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον συνεργασίας ως προς τους νέους.

  Δίνεται τέλος η ευκαιρία και η προοπτική για άμεση εξέλιξη και δημιουργία ομάδας για όσους επιδείξουν οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες.

  Κάνε άμεσα αίτηση στην πλατφόρμα και διεκδίκησε να γίνεις μέλος της ομάδας μας!

  Οι υποψήφιοι / ιες καλούνται να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι υπεύθυνοι στο τμήμα προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού θα εξετάσουν την υποψηφιότητά σας με προσοχή, και θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας μέσα στις επόμενες μέρες.

  Αναφορά αυτής της εργασίας
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης