Σύμβουλος Ακινήτων - Γαλάτσι
GLOBALITY
Νομός Αττικής
πριν από 3 μέρες
source : Skywalker

Όταν θέλεις κάτι περισσότερο από μια καριέρα!

 • Ψάχνεις όχι απλώς για μια δουλειά, αλλά για κάτι περισσότερο από μια καριέρα; Θέλεις να έχεις την ευελιξία να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση και να ελέγχεις το ωράριό σου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα παραγωγής υψηλού εισοδήματος χωρίς περιορισμούς;
 • Αν ναι, τότε εξερεύνησε το σύστημα της Globality .

  Η Globality, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ και τις πιο προηγμένες τεχνικές πωλήσεων, βοηθά τους νέους κτηματομεσίτες να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους και να πρωταγωνιστήσουν στην περιοχή τους.

  Το Σύστημα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας της Globality προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση και αδιάλειπτη υποστήριξη όσον αφορά τον επιχειρησιακό προγραμματισμό.

  Επιπλέον, η αυστηρή διαδικασία επιλογής, που μεταφράζεται σε μια πανίσχυρη ομάδα συνεργατών, η πρόσβαση στο υφιστάμενο πελατολόγιο και την κοινή βάση δεδομένων, οι τεχνικές εκπαίδευσης και η πρωτοπόρος τεχνολογία είναι τα όπλα που δίνουμε σε κάθε συνεργάτη για να γίνει Νο1 στην περιοχή όπου επιχειρεί.

  Τέλος, με την αποκλειστικότητα περιοχής, που μόνο η Globality παρέχει σε κάθε συνεργάτη, ουσιαστικά συνεπιχειρούμε στην περιοχή που θα επιλέξουμε μαζί σου.

  Με λίγα λόγια, στην περιοχή όπου θα δραστηριοποιηθείς, εσύ και μόνο θα εκπροσωπείς την Globality. Με αυτό τον τρόπο η Globality δίνει την ασφάλεια και τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη να αναπτυχθεί χωρίς εσωτερικούς ανταγωνισμούς.

  Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχουμε πάρα πολύ υψηλή διατηρησιμότητα συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα όλοι οι κτηματομεσίτες της Globality διακρίνονται για το ήθος και την ακεραιότητά τους και αποτελούν για εμάς το μεγαλύτερο κεφάλαιο!

  Στην Globality δεν βλέπουμε κανέναν ευκαιριακά και δεν μας ενδιαφέρει και όποιος βλέπει το real estate ευκαιριακά. Με λίγα λόγια, αν σκέφτεσαι το real estate, σκέψου την Globality! Αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος, έλα με τους καλύτερους!

  Ζητείται

  Κωδικός : REGAL

  Υποβάλετε αίτηση
  Προσθήκη στα αγαπημένα
  Κατάργηση από τα αγαπημένα
  Υποβάλετε αίτηση
  Το e-mail μου
  Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
  Συνέχεια
  Φόρμα αίτησης