ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
ΣΙΟΥΦΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Αθήνα
πριν από 3 μέρες
source : Kariera.gr

Περιγραφή Θέσης

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ (Senior Profile)

H Δικηγορική Εταιρεία Σιούφας & Συνεργάτες, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με παρουσία στην Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι, δραστηριοποιείται στην παροχή νομικής υποστήριξης από το 1999.

Στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Ταχύτατα αναπτυσσόμενη με ανθρώπινο δυναμικό 350 υψηλά εξειδικευμένων επαγγελματιών, αναζητά υποψηφίους για την κάλυψη θέσεων στην Διεύθυνση Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.

Τίτλος Θέσης : Εκπρόσωπος Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

Ωράριο Εργασίας : Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. 5 μ.μ. (Επιθυμητή ευελιξία εργασίας μια φορά την εβδομάδα με ωράριο 11 π.μ.- 7π.μ.)

Αρμοδιότητες : Οι Εκπρόσωποι Εξωδικαστικού Συμβιβασμού είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες των συνεργατών της εταιρείας που προέρχονται από χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας ή και των τραπεζών, προκειμένου να τους ενημερώσουν και να διαπραγματευτούν μαζί τους την καταλληλότερη λύση ρυθμίζοντας οικονομικές εκκρεμότητες.

Σκοπός τους είναι να διερευνήσουν τις οικονομικές συνθήκες των συνομιλητών τους, να προτείνουν εναλλακτικές προσαρμοσμένες στις συνθήκες και τις ανάγκες επιτυγχάνοντας δέσμευση σε βιώσιμες ρυθμίσεις.

Αναφορά αυτής της εργασίας
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «Συνέχεια », δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης