Οικιακή βοηθός, Βούλα
Nannuka.com
Βούλα, GR
πριν από 12 μέρες

Αναζητούμε κοπέλα μέχρι 40 ετών, η οποία να μπορεί να φροντίζει το σπίτι κάθε μέρα από 1,5 ώρα (15 : 00-16 : 30) και στη συνέχεια να κάνει φύλαξη 5 ετών αγοριού γύρω στις 16 : 00-

16 : 30 που επιστρέφει από το σχολείο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να τον κάνει μπάνιο και να τον φροντίσει & να παίξει μαζί του.

Γενικά το πιο πιθανό είναι να μην χρειάζομαι κάθε μέρα μέχρι τις 21 : 00 αλλά μέχρι τις 19 : 00 ( θα τα συζητήσουμε αυτά) Είναι πάρα πολύ εύκολο κι ευχάριστο παιδί.

Η κοπέλα θα είναι υπεύθυνη γενικά για την καθαριότητα & φύλαξη παιδιού, ενώ το Σάββατο (ίσως κι όχι κάθε Σάββατο- μπορεί να το κάνουμε κ καμία καθημερινή αν χρειαστεί και είμαι καλεσμένη κάπου) θα θέλαμε τη φύλαξη του μικρού.

Το διαμέριμά μας είναι περίπου 100 τμ και πάντα καθαρό! Γενικά είμαι πολύ ευέλικτη και δεν θα είχα πρόβλημα να συζητήσω με κάποια κοπέλα αν ενδιαφέρεται και φαίνεται να μην την βολεύει κάτι από αυτά που αναφέρω.

Υποβάλετε αίτηση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Κατάργηση από τα αγαπημένα
Υποβάλετε αίτηση
Το e-mail μου
Πατώντας στο κουμπί «συνέχεια», δίνω στο neuvoo τη συγκατάθεση μου να καταχωρήσει τα δεδομένα μου και να μου στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του neuvoo. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή να διαγραφθείτε οποιαδήποτε στιγμή.
Συνέχεια
Φόρμα αίτησης